Privát Találka ABC

BEMUTATKOZÁS

2021 nyarától várjuk kedves ügyfeleinket napi élelmiszerekel, pékáru, zöldség-gyümölcs, tejtermék, fagyasztott áruk, tartós élelmiszerek, édességek és vegyi árukkal.
GLS és Packeta csomagpont feladhat és átveheti az internetről rendelt küldeményeket.
Telefon egyenlegének és előre fizetős áram feltöltésére is van lehetőség.

Kedvezményezett neve: MOMOL KER Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Foglalkoztatásbővítés a MOMOL KER Kft-nél

Szerződött Támogatás összege (Ft): 12 386 284 Ft

A Támogatás mértéke (%-ban): 70 %

A projekt száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00617

A projekt megvalósításának kezdete: 2020.09.01.

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2023.03.31.

A projekt tartalmának bemutatása:

2006-ban akkori élettársammal egyéni vállalkozóként meglévő vendéglátó egységünk mellé kerestünk további befektető lehetőséget, ezért megvásároltuk az áfész-től a hejőkeresztúri egységüket, ami egy sörözőből és egy abc-ből állt, ami teljes felújításra szorult. 2011. decemberében hoztuk létre a Kft-t amiből az élettársam kivált 2014. márciusban, azóta működünk a mai formában. Először 2 alkalmazottal kezdtünk jelenleg 4 bejelentett és 2 alkalmi munkavállalónk van. Az átalakulás miatt az Igrici székhelyünk át került Hejőkeresztúrra, ahol a mostani üzleteink is működnek, amelyek egy 100 m2 élelmiszerbolt és 100 m2 eszpresszóból áll. A trafiktörvény 2013-as bevezetése miatt szükségessé vált a sörözőből kiszervezni a Margaréta-Trafik Bt. -be a dohány termék árusítást, ez továbbra is eszpresszóban maradt. Árbevételünk folyamatosan nő, egyre kevesebb konkurenciával kell számolnunk.

Fő tevékenységünk a vendéglátásról áthelyeződött az élelmiszer kiskereskedelemre. 1000 fős településen működünk vendéglátásban nagy előnyt jelent, hogy a trafik nálunk található, még 1 konkurenciánk van. Élelmiszer üzletünkben vonalkódos rendszer működik, jól felszerelt, széles áruválasztékkal. Tervben van az eladótér méretének növelése, választék bővítés ami növelné a bevételünket. 1 kis bolt van még a konkurenciából.

Mivel ez egy 1000 fős település a lehetőségeink korlátozottak, ezért gondoltuk, hogy megpróbáljuk egy nagyobb településen ezért esett a választás Emődre (5000 fő ), ahol a városközpontban sikerült megvásárolni egy ingatlant 1434m2 telken 160m2 épület, amit átalakítottunk élelmiszerüzlet számára. 2006-óta vagyunk a Privát élelmiszer lánc tagjai, ők is támogatják az új üzlet nyitást.

Ebbe az emődi üzletünkbe kívánunk 4 fő új munkaerőt foglalkoztatni. A tervezett 4 fős létszámbővítés során bruttó 210.600 Ft havi bérrel számoltunk 2 fő bolti eladó esetén és bruttó 161.000 Ft. havi bérrel és 19% járulék és adó költséggel a 2 fő árufeltöltő esetén napi 8 órás munkarendben. A társaság szakmailag hozzáértő kollégákat alkalmaz.

A projekt megvalósítási helyszíne alkalmas a támogatási kérelmünkben jelzett tevékenységek végzésére.

Társaságunk vállalja, hogy a projekt megvalósításával hozzájárul a munkahelyteremtés céljának eléréséhez, a kapott támogatáson felül önerőből finanszírozza a projektet és az illetékes Kormányhivatalokkal együttműködik a munkaerő toborzása során.